Geplaatst op: 24 juli 2017

Een zeer geslaagde derde Landerdse Hooibergendag!

Heel veel bezoekers

De derde Landerdse Hooibergendag was een enorm succes. De mensen lieten zich niet tegenhouden door slechte weersvoorspellingen. Uit heel Nederland kwamen de bezoekers. Van Groningen tot aan Maastricht en zelfs uit België. Waarschijnlijk ook een effect van het mooie artikel in Landleven. Het Hooibergproject geniet landelijk aandacht!

Blije en tevreden gezichten

De bezoekers konden terecht bij 17 hooibergen die deze dag speciaal opengesteld waren voor het publiek. Na de officiële opening om 9.30 uur door Mario Graat van de provincie, gingen om 11.00 uur alle deuren open. Bij de hooibergen was van alles te doen, speciaal op het gebied van kunst.  Dat de bezoekers genoten hebben kon je zien aan de vele enthousiaste gezichten. Uit de ontvangen enquêteformulieren blijkt  dat de bezoekers bijzonder tevreden zijn en van heinde en verre komen.

Uniek

De gemeente Landerd heeft een unieke toeristische trekker, dankzij het Hooibergen Project. Onderzoek van de VVV toont aan dat de hooibergendag bovenaan staat als het leukste evenement in de regio! Maar dat is niet alles! Een hooibergeigenaar kreeg onlangs een bericht van Google dat er maar liefst 80.000 hits waren op de foto van hun hooiberg!

Meer informatie en impressie van de dag

Zie: www.stichtinghooibergen.nl