Vrienden van De Maashorst

Vrienden van De Maashorst

Vanaf 1 november 2012 is het mogelijk Vrienden van De Maashorst te worden. Vrienden van De Maashorst is een initiatief van Stichting Streekfonds De Maashorst in samenwerking met Maashorst Betrokken Ondernemen en FriendsEnterprise.

Voor 20 euro per jaar bent u al Vriend van De Maashorst. Vrienden profiteren van
vele voordelen, zoals gratis toegang op Streekfair De Maashorst, digitale nieuwsbrief met alle weetjes voor Vrienden van De Maashorst, Vriendendag met wandeling en fietstocht, kortingen en extra’s bij aangesloten verblijfsaccommodaties, restaurants en musea via Friendstix (herkenbaar aan de deursticker).

Wie wil er nu geen vrienden zijn van het gastvrije Natuurgebied De Maashorst?
Wandelen over boerenland, fietsen over de knooppuntenroutes, culinaire verrassingen, gezellige dorpen en steden, tal van activiteiten, vennen, heide, bossen… Natuurgebied De Maashorst heeft enorm veel te bieden.

Voor echte vrienden zoals u heeft De Maashorst nog veel meer in petto.
U kunt rekenen op een warm onthaal in tal van verblijfsaccommodaties, horecagelegenheden en musea*. U ontvangt regelmatig speciale vrienden-post via het Streekfonds of via Friendstix, waardoor u als eerste op de hoogte bent van alles wat er te beleven valt in De Maashorst en profiteert van kortingen of extra’s van Maashorstbedrijven.

Vriendschap koop je natuurlijk niet. Maar we vragen toch een bijdrage van u van 20 euro per jaar. Niet voor ons zelf, maar voor de streek. In De Maashorst worden namelijk veel bijzondere projecten opgestart. Waar mogelijk wordt de natuurkern van het gebied hersteld, verandert grasland in natuurbos of kruidenland. Niet voor niets wordt het gebied gezien als een parel in ontwikkeling. Vrienden van De Maashorst dragen daar 100% aan bij. Stichting Streekfonds De Maashorst zorgt dat uw bijdrage goed besteed wordt aan een prachtige toekomst.

Vriend worden? Neem dan contact op met:
Désiré van Laarhoven
E info@vantlaarhof.nl
T 06-83246226

Meld u als Vriend ook aan op www.facebook.com/vriendenvandemaashorst. U vindt hier alle aanbiedingen van de Maashorstbedrijven.

*Let op de deursticker.