Geplaatst op: 19 oktober 2018

Succes Oerfestival dankzij krachtenbundeling

Het Oerfestival ruim 11.000 bezoekers mogen verwelkomen in 6 dagen. Het succes hebben we te danken aan de tomeloze inzet van heel veel partijen, ondernemers, vrijwilligers en natuurlijk het weer! Het is gevaarlijk om namen te noemen,… Maar we doen het toch:

Ten eerste de krachtenbundeling met de ‘Week van de Natuur’ (Gemeente Oss en Waterschap Aa en Maas). Door het combineren van onze doelstellingen en middelen hebben we het Oerfestival op een hoger plan kunnen tillen. Daarnaast bedanken we het festivalteam bestaande uit; Van Perlo Producties voor de energieke organisatie van het festival, Huyswerk Communicatie voor de conceptontwikkeling en stOERE vormgeving, VVV Noordoost Brabant voor de marketingcommunicatie, Hans Koster Fotografie voor het vastleggen van de mooie beelden.

Verder de trekkers van de (mini)festivallocaties die stuk voor stuk de schouders eronder hebben gezet om er iets moois van te maken; De Kriekeput, Vakantiepark Herperduin, Restaurant Herperduin, Pan & Zo, De Mastworp, TeugelResort, Provincie Noord-Brabant/Werkplaats de Gruyter (Peelrandbreuk), de Heische Tip/gemeente Landerd (schoolbosje), Infopunt Keent, De Nistel, Hartje Groen, Maashorst Catering en Beweeg en Leef.

    

 

Krachten bundeling is ingrediënt voor dit succes

Daarnaast zijn er héél veel partijen die zich dagelijks hebben ingezet om er een mooi programma van te maken. Ten eerste noemen we de mannen en vrouwen van Dunes Games die maandenlang hun obstacle run hebben voorbereid en gepromoot én meer dan een week hun eigen oerkracht hebben ingezet voor het op- en afbouwen van het parcours. Daarnaast de dames van Wild van Maashorstwol die bijna elke dag present waren met de schapen van Wim en Joke Jans en zorgden voor een prachtig decor en leuke activiteiten. ‘Theater Dankzij de Dijken’ die speciaal voor het festival een acte instudeerden, samen met de paarden en ruiters van Stichting Ruiters en Menners. Verder natuurlijk alle gidsen van IVN, het Natuurcentrum, Staatsbosbeheer, natuurmonumenten en ARK voor de vele excursies en verhalen. En de enthousiaste ondernemers die zich tijdens het festival hebben gepresenteerd.

de Maashorst Reportages hebben van iedere dag een kort verslag gemaakt. Deze zijn hier te bekijken.

       

In 2019 ook meedoen?

Wil jij er volgend jaar ook bij zijn om je bedrijf of organisatie te presenteren? Dan kun je nu al een mail sturen naar info@oerfestivaldemaashorst.nl met de vermelding Oerfestival2019.