Streekrekening De Maashorst

Streekrekening De Maashorst

Een Rabo StreekRekening is een internetspaarrekening voor bedrijven en organisaties. U kunt dagelijks beschikken over uw saldo en ontvangt daarop een marktconforme rente. Uw rente wordt door de Rabobank aangevuld met een bonus voor het gebied. De bonus bedraagt 5% van het rentebedrag en wordt volledig in Streekfonds De Maashorst gestort. Hierdoor draagt u met zichtbaar effect en zonder kosten bij aan de ontwikkeling van een bijzonder stukje Brabant. En dat is goed voor u, uw onderneming en uw medewerkers. U spaart met een prima rente én laat een schitterend gebied floreren!

De Rabo StreekRekening heeft Stichting Streekfonds De Maashorst samen met de Rabobank opgezet. Als coöperatieve partner wil de Rabobank samen met de stichting een bijdrage leveren aan De Maashorst door geld vrij te maken voor het realiseren van duurzame projecten. Daarnaast schenkt een aantal organisaties een deel van hun marktconforme rente aan Stichting Streekfonds De Maashorst. Ook dit komt terecht in het streekfonds.

Het openen van een streekrekening
Wilt u meer weten over Streekrekening De Maashorst of wilt u een Rabo StreekRekening De Maashorst openen? Neem dan contact op met een van de Rabobank vestigingen in het gebied of met Stichting Streekfonds De Maashorst.

Stichting Streekfonds De Maashorst
E info@streekfondsdemaashorst.nl
T 06-83246226
Rabobank Oss Bernheze
Postbus 20
5384 ZG Heesch
T 0412-457800
E bedrijven@ossbernheze.rabobank.nl
Kijk voor de vestigingen op www.rabobank.nl/ossbernheze.

Rabobank Uden-Veghel
Postbus 506
5460AM  Veghel
T 0413-219 220
E info@udenveghel.rabobank.nl
Kijk voor de vestigingen op www.rabobank.nl/udenveghel.

 

Rekeninghouders

Wilt u weten welke bedrijven en organisaties reeds een Rabo Streekrekening hebben geopend of een donatie hebben gegeven? Bekijk dan het overzicht.

 

Voor meer informatie over Streekrekening De Maashorst kunt u hier de brochure downloaden