Geplaatst op: 3 juni 2021

Secretariële ondersteuning gezocht voor Team de Maashorst

Team de Maashorst zoekt op korte termijn secretariële ondersteuning voor circa 8 uur per week. Bij deze functie gaat het om het verrichten van ondersteunende secretariële en administratieve werkzaamheden binnen een team. De werkzaamheden worden mede uitgevoerd ter ondersteuning van het bestuur van Stichting Maashorst in Uitvoering. Het team houdt kantoor in centrum De Pas in Heesch.

De Stichting Maashorst in Uitvoering geeft concreet handen en voeten aan projecten die zijn opgenomen in de jaarplannen over de inrichting en beheer van De Maashorst, het oergebied- en grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. De taken van de stichting zijn veelomvattend: contracten sluiten, subsidies aanvragen en het als rechtspersoon verrichten van rechtshandelingen. Ook beheert de stichting ‘de portemonnee’.

Wat wordt van je verwacht?
Agendabeheer vormt een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Verder verricht je administratieve werkzaamheden, neem je de telefoon aan, behandelt binnenkomende vragen per e-mail en ontvangt eventueel soms (externe) gasten. Het is belangrijk dat je pro-actief, creatief en ‘eigenstandig’ in denken en doen bent. Prettig communiceren, mondeling en schriftelijk, is een tweede natuur. Verder kun je uitstekend organiseren en met vertrouwelijke gegevens omgaan. Je hebt kennis van administratieve processen en procedures, kunt goed notuleren en bent handig in het werken met digitale systemen.

Voor deze functie zoeken wij een zelfstandig werkende  freelance secretaresse (zzp) met ruime ervaring. De opdracht geldt in principe voorlopig voor 6 maanden.

Voor een reactie of inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Bart van Dijk, Maashorst manager, bart.van.dijk@demaashorst.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.