Eén van de recreatieve entrees van De Maashorst is Recreatief Centrum Bedaf/De Mastworp in Uden. Dit centrum, waar ook een VVV-agentschap is gevestigd, is ingericht als infopunt over De Maashorst.

U vindt hier veel informatie over bijvoorbeeld de Bedafse Bergen en de wijstgronden. Als Ambassadeur van het Landschap kan de eigenaar u nog veel meer over het gebied vertellen. Samen met het ruime assortiment aan leuke routes en de vele tips voor bezienswaardigheden, recreatiebestemmingen en overnachtingen zorgt hij ervoor, dat uw bezoek aan De Maashorst goed van start gaat.

Fietsverhuur

Recreatief Centrum Bedaf/De Mastworp ligt nabij de A50 en heeft genoeg parkeergelegenheid voor de deur. In de horecagelegenheid kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Daarnaast biedt het centrum eindeloze mogelijkheden voor fietsverhuur, van gewone fietsen en mountainbikes tot ligfietsen, tandems en racefietsen. Liever wandelend door het gebied? Ook dat kan, zelfs met GPS, want die huurt u hier eveneens. Ook uw kleine kinderen kunnen mee, want Recreatief centrum Bedaf verhuurt tevens bolderkarren.

Kijk voor meer informatie over Recreatief Centrum Bedaf/De Mastworp op www.mastworp.nl.