Geplaatst op: 23 juli 2016

Record aantal standhouders Maashorstfair

Op 31 juli is het zover; de Maashorstfair 2016. De 10e editie alweer. De teller standhouders staat op ruim 100 aanmeldingen, een recordaantal! Dit wordt een evenement dat zijn weerga niet kent!

Met de vele standhouders, het bijzondere horecaplein, met mogelijkheden om naast het nuttigen van eten en drinken, te brunchen, te BBQ-en en of deel te nemen aan Koffietijd. Zelfs dineren in het Pop-up restaurant van boer Piet behoort tot de mogelijkheden. De alom bekende entree van Circus Herman Renz, fungeert als beeldmerk en blikvanger. Heel bijzonder want daardoor wordt zelfs het wachten voor de kassa een leuke beleving. Clown Milko zal zijn opmars maken, en ook straatartiesten zullen niet ontbreken. De inmiddels vermaarde MaashorstFair omroeper zal wederom van zich doen horen.
Deze jubileumfair zal daarnaast nog op meerdere terreinen verrassend en vernieuwend zijn. Waarbij het oude niet zal ontbreken. Uiteraard zijn er ook weer verschillende demonstraties als voltige, schapen drijven, en een paardenshow. En natuurlijk niet te vergeten; de MaashorstFair Knuffelkoe is wederom van de partij! Ook zullen er spectaculaire nieuwe agro technische snufjes te zien zijn.

Winkelmuur

Nieuw is de ‘winkelmuur’ waarin alle heerlijke producten van in en rond De Maashorst te zien en te kopen zijn. Want de Maashorst brengt prachtige producten voort. Deze worden op de fair verkocht en men kan deze bij de winkelmuur ophalen, zo hoeft men niet de hele dag een zware tas te dragen, een slim idee.
Verder vindt er tijdens de fair een presentatie plaats door Tooske van het nieuw ontwikkelde ‘Maashorst spelt worstenbroodje’ met gehakt van Maashorst Brandrode Rund.

Horecaplein

Op het Culinair ingerichte Horeca plein staat van alles, onder andere een heuse nostalgische frietkraam en er is een pop-up restaurant in de veldschuur van boer Piet voor een culinair diner. Laat u verrassen door de spetterende muziek van zangeres Pearl en Peter van de Greef (Joe Cocker) die deze dag muzikaal komen opluisteren.

Kortom een dag voor jong en oud voor slechts €4,- entree en gratis parkeren. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Voor hen zijn er leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld het kinderplein met de limonade koe, robotjes en kunnen ze op een leuke manier leren om een fietsband te plakken.

Wilt u meer weten; lees de krant Meer Maashorst, speciale MaashorstFair editie die 22 juli a.s. verschijnt of zie www.maashorstfair.nl. Komt dat zien!

U bent van harte welkom op Zondag 31 juli 2016 van 10 tot 17 uur, Brobbelbiesweg 2, Schaijk.