Geplaatst op: 23 mei 2019

Projectleider Marloes de Ruiter verlaat De Maashorst met een mooi resultaat

In samenwerking met het investeringsprogramma ‘Landschap van Allure’ van de Provincie is de afgelopen jaren 33  miljoen euro in De Maashorst geïnvesteerd. Daarnaast is nog 20 miljoen aan  de natuurkern besteed. Het programma is succesvol afgerond. Marloes de Ruiter, projectleider ‘Meer Maashorst! Een gezond landschap’ kan daarom met een gevoel van trots en een gerust hart afscheid nemen van Programmabureau de Maashorst. Ze heeft inmiddels weer een nieuwe uitdaging gevonden.

Marloes vertelt bij haar afscheid: ,,De afgelopen jaren heb ik samen met velen van jullie met veel plezier mogen werken aan de ontwikkeling van De Maashorst. Het project Landschap van Allure was een ontzettend mooie opgave: een project met een super mooi resultaat en waarvan ik ontzettend veel heb geleerd. Een aantal weken geleden hebben we de totale eindverantwoording aangeleverd. De afgelopen week een mondelinge toelichting gegeven.  Nu nog wachten op de eindbeschikking, maar die levert vast geen grote verrassingen op. Voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging!”

Gebiedsontwikkeling
Marloes besluit: “Vanaf juni ga ik aan de slag bij Royal Smals als projectleider gebiedsontwikkeling en omgevingsmanagement. Hoop daar net zulke mooie resultaten te boeken als we met LvA hebben gedaan. Bedankt voor de leuke en leerzame jaren!”