Programmabureau compleet en gesetteld

Programmabureau compleet en gesetteld

Het programmabureau is eindelijk op sterkte. Marloes de Ruiter is ,na terugkeer van haar zwangerschapsverlof, begonnen aan een nieuwe uitdaging bij het programmabureau. Hiermee zijn alle functies die we voor ogen hadden vervuld. De samenstelling ziet er nu als volgt uit;

Janny Straatsma programmamanager
Marloes de Ruiter projectleider Landschap van Allure
Hester Berns projectleider Natuur
Kelly van Lith communicatie-regisseur
Mirjam Heijster secretariaat
Wim van Maaren financiën

Sinds half november zijn we neergestreken boven de Pas in Heesch. Zonder de vertrouwde gemeentelijke omgeving en back-up is het soms nog even wennen, maar we krijgen onze draai steeds beter gevonden. Op donderdagen zijn we meestal allemaal op kantoor aanwezig. Mocht je het leuk vinden, kom dan gerust een keer langs voor een kop koffie. Adres en contactgegevens zijn te vinden via de website www.allemaalmaashorst.nl.


Allemaalmaashorst.nl in de lucht!

De nieuwe website allemaalmaashorst.nl is namelijk in de lucht. Een communitysite met veel ruimte voor interactie met elkaar én met onze inwoners. Met actuele informatie over evenementen en bijeenkomsten en een interactieve kaart waarop in één oogopslag te zien is waar we met zijn allen aan werken. De website is nog niet af. Maar eigenlijk is een website dat nooit. Via deze digitale omgeving kunnen we elkaar in ieder geval nog makkelijker vinden en samenwerken. De komende weken willen we de mogelijkheden verder uitwerken. Dat doen we graag samen met jullie. Een aantal van jullie ontvangt deze week vanzelf een bevestigingsmail voor een account van de website. Niet ontvangen? Dan kun je je op de website ook zelf registreren voor een account of het ontvangen van de nieuwsbrief.


Maashorstkrant goed ontvangen

Eind oktober zaten we om tafel met een paar enthousiaste onderneemsters die het idee hadden om De Maashorst maandelijks onder de aandacht te brengen via een krant. Er was een klik en onze doelstellingen kwamen grotendeels overeen. Nog dezelfde week is er een representatieve redactie samengesteld en nu is de eerste uitgave van Meer Maashorst al een feit. Het is mooi om te zien hoe een concreet middel in korte tijd kan zorgen voor zoveel saamhorigheid en enthousiasme tussen partijen. Een bindmiddel waarbij niet alleen de feitelijke krant het resultaat is, maar ook de community met vrijwilligers en betrokkenen die daarachter groeit.
Vanaf April verschijnt de krant iedere maand. Wij vullen in ieder geval 1,5 pagina met nieuws van De Stichting Maashorst in Uitvoering. De krant is online te lezen op www.meermaashorst.nl.
Persberichten, evenementen en interessante thema’s voor de krant kun je, liefst met foto, sturen naar communicatie@demaashorst.nl.