Geplaatst op: 13 februari 2017

Opening nieuw VVV-agentschap Nistelrode

Nistelrode is vanaf zondag 19 februari weer een VVV-agentschap rijker. In het bijzonder gastvrije Koffiehuis van zorgonderneming De Nistel, aan de Piet Geersdijk in Nistelrode, kunnen bezoekers terecht voor toeristische informatie, maar uiteraard ook voor bijzondere koffiespecialiteiten met wat lekkers. In de Landwinkel zijn heerlijke streekproducten verkrijgbaar. 

Gastheerschap hoog in het vaandel

“Een dorp als Nistelrode hoort een VVV-informatiepunt te hebben. Service naar de bezoekers en promotie van ons mooie dorp en het natuurgebied zijn zeer belangrijk”, en ook een mooie manier voor integratie tussen onze medewerkers met een verstandelijke beperking en de bezoekers, aldus Paul Rademaker, initiatiefnemer van De Nistel.

In het gezellige Koffiehuis met landwinkel worden naast heerlijke koffie, thee, worstenbroodjes en zoetigheden tevens VVV producten aangeboden. Zo zijn er fietsknooppunten- en wandelkaarten, diverse fiets- en wandelroutes en informatiebrochures verkrijgbaar. Bezoekers van De Nistel moeten zich welkom voelen en op hun gemak kunnen genieten. “Het is een gratis extra dienst die we graag verstrekken aan onze gasten, want wat is er nu leuker dan enthousiast vertellen over je eigen woonomgeving” aldus initiatiefnemer Kim Rademaker.

Extra feestelijke activiteiten!

Zondag 19 februari is De Nistel van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend. Speciaal voor de opening van het VVV-agentschap is het extra gezellig in het Koffiehuis met knutselen voor de kinderen vanaf 11.00 uur. Vanaf 13.30 uur zorgt De Kampvuur Stam voor muziek en om 15.00 uur zal De Nistel officieel VVV- agentschap worden in aanwezigheid van wethouder Wijdeven en VVV directeur De Laat.

Koffiehuis De Nistel aan de Piet Geersdijk 2 in Nistelrode is geopend van woensdag t/m vrijdag van 11.00 uur – 16.30 uur. In het zomerseizoen (april t/m oktober): iedere zondag geopend van 11.00 – 17.00 uur en het winterseizoen (november t/m maart): iedere 3e zondag van de maand geopend van 11.00  – 17.00 uur, met maandelijks een ander thema.