Geplaatst op: 3 juli 2020

Ondernemers meld je aan voor Oerlekker Maashorst!

Je voelt het, je ruikt het, je proeft het. Ondernemend Maashorst komt langzaam weer tot bloei. Het blijft spannend hoe de lijn zich blijft ontwikkelen. Maar één ding is zeker; de natuur blijft. De verwachting is dat natuur meer dan ooit een aantrekkingskracht gaat hebben op genieters uit binnen- en buitenland. Nog even en ook de heide bloeit paars. Hét moment om samen onze regio in de schijnwerpers te zetten. Doe je mee?!

 

Campagne Oerlekker Maashorst

In 2018 gaven we met de campagne Oerlekker Maashorst een podium aan oude tradities, echte ambacht en bijzondere verhalen van producenten van streekproducten. Deze campagne gaan we nieuw leven inblazen en activeren tijdens het hoogseizoen.

Door de hele Maashorst zijn vakmannen en -vrouwen bezig met het produceren, verwerken en aanbieden van oerlekkere streekproducten. Díe zetten we centraal! Met oerlekkere evenementen, (h)eerlijke recepten en routes langs schappen met streekproducten.

Hoe kun je aanhaken?

Voor een succesvolle campagne zijn we afhankelijk van passende content en smaakvolle activiteiten van ondernemers. Zorg dat je zichtbaar bent en meld je uiterlijk 14 juli aan. Alle relevante informatie en formulieren vind hier.  

Wat gaan wij doen?

Alle relevante content die op tijd binnen is, krijgt een plek op de campagnesite. De campagnelooptijd is van 3 t/m 17 augustus. Na deze periode blijft de content uiteraard zichtbaar en blijven we die met regelmaat promoten. Tevens leggen we de verbinding met partijen, zoals Visit Brabant, Honeyguide en Brabantse Avonturen.

 

Delen is vermenigvuldigen

Door onze berichten te delen, activeer je bezoekers en bewoners naar je eigen bestemming of activiteit en draag je bij aan de brede promotie van De Maashorst. Een briefing met tips voor de juiste # en URL’s en een toolkit met partnerstempel vind je ook op  www.bezoekdemaashorst.nl/oerlekker-maashorst/voor-ondernemers.