Geplaatst op: 19 juni 2020

Ondernemers lanceren een smakelijke coronaproof safari

Uit elke crisis ontstaan nieuwe initiatieven. Een voorbeeld van zo’n initiatief is de Maashorst Smaak Safari. Ondernemers hebben twee routes door het natuurgebied gemaakt die langs hotspots leidt in de vier gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden. De economische schil van het gebied. Het is een safari die men kan ondernemen per fiets, step, motor, auto of ieder ander ander vervoersmiddel die op de fiets- of autoroute mag rijden. Onderweg zijn stops bij de horecalocaties waar een ‘to go’ gerecht klaar staat. Van 26 juni tot eind september is deze safari te boeken op vrijdag, zaterdag en zondag.  

De fietsroute is ongeveer 50 kilometer. Onderweg zijn zes verschillende locaties van met ‘to go’ gerechten te vinden. De autoroute is 125 kilometer en gaat ook door de buurgemeenten.


Idee smaakte al snel naar meer


Het initiatief komt vanuit Teugel Resort en kreeg meteen bijval van Maashorst Ondernemers en Platform Toerisme Landerd. Zij legden de verbindingen tussen de ondernemers. De enthousiaste reacties zorgden voor een prachtige route met verrassende hotspots en heerlijke Maashorst gerechten. Ook de vier gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden zorgden voor ondersteuning vanuit Team De Maashorst. Omdat dit initiatief een mooie aanvulling is voor OERlekker Maashorst.Meer informatie en voor het boeken van de safari (tip: voor vaderdag 😉 ga naar: www.maashorstsmaaksafari.nl