Geplaatst op: 24 mei 2018

OERlekkers uit de Maashorst

Het borrelt en bruist in Brabant!

Brabant is European Region of Gastronomy in 2018. En dat vieren we. Ook in De Maashorst! Bekijk, lees, deel en ga proeven: volg OERLekker Maashorst

Proef de streek

Wie van lekker eten houdt, moet in De Maashorst wezen. Het gebied kookt over van trotse boeren en eerlijke streekproducten. Kersen, kaas en rundvlees. Om maar wat te noemen. Maak een tour en proef de pure smaken, vers van het land.

Vakmanschap

Oude tradities, echte ambacht en bijzondere verhalen. Maak kennis met de vakmannen en vakvrouwen van De Maashorst. Met trots vertellen ze je alles over de liefde voor hun vakmanschap. En die liefde gaat zeker door de maag. Oerlekker, dus!

Oerlekkere evenementen

Met een keur aan streekmarkten, proeverijen, pop-uprestaurants en spijswandelingen wordt het ouderwets smullen geblazen. En lastig kiezen. Dus schuif vooral bij alle evenementen aan en duik in de oerlekkere wereld van lokale gerechten. Smakelijk!

Volgen, delen, proeven en vooral proeven?

Bekijk het hele programma op www.oerlekkermaashorst.nl. Via die site en Facebook zetten we de heerlijke streekproducten in de schijnwerpers, samen met de vakmannen en -vrouwen die ze maken. Met één blik op de kaart zie je waar de producten verkrijgbaar zijn. En in de agenda op de site zie je welke foodevents je de komende maanden in de regio kunt bezoeken.