Geplaatst op: 20 september 2018

Oerfestival – Herfstvakantie om naar uit te kijken

Het programma voor het Oerfestival wordt met de dag mooier! De grootse opening is op 14 oktober bij Herperduin. Het festival gaat bezoekers door de natuur laten struinen, de streek laten proeven en voor wie wil: ieders oerkrachten testen. Bekijk hier het festival programma tot nu toe. De Maashorst is deze herfstvakantie dé bestemming voor iedereen die dichtbij huis wil genieten van alles wat het gebied heeft te bieden.

 

Slowdown en OERgezond op 19 oktober

Bij Hartje Groen in Schaijk richten ze alles in om te ontspannen en goed voor jezelf te zorgen. Stiltewandelingen, yoga, een pop-up restaurant met eerlijke gerechten uit de streek, de boom in gaan of aansluiten bij een dansfeestje. Het kan die vrijdag.  Ook is er een interessante lezing over Oergezond leven:

Remko Kuijpers is arts, cardioloog en schrijver van de boeken “OERgezond” en “hetOERdieet”. Op een zeer boeiende wijze neemt hij de luisteraar mee in de wereld van de huidige voedings-, en farmaceutische industrie, de stijging van welvaartsziekten, cholesterol,
ontstekingen in relatie tot stress, verkeerde voeding, te weinig beweging en wat goede voeding voor onze gezondheid kan betekenen.

Lees hier meer over de programmering van het mini-festival bij Hartje Groen. en: blok je agenda alvast voor deze OERgezonde dag.