Geplaatst op: 17 juli 2020

Oerfestival De Maashorst krijgt vorm


Nog ruimte voor ondernemers en partijen om aan te haken

Het Oerfestival krijgt steeds meer vorm. Juist onder deze bijzondere omstandigheden zoeken we naar creatieve oplossingen om er in de herfstvakantie een mooi programma van te maken. Een programma barstenvol (st)oere en spannende buitenactiviteiten, in en rondom De Maashorst. En dat gaat lukken!

Activiteiten met voldoende ruimte en gezonde buitenlucht

We hebben inmiddels diverse aanmeldingen binnen van ondernemers die mee willen doen. Alle activiteiten vinden plaats in de buitenlucht. Uiteraard met respect voor de natuur en voldoende ruimte om afstand te houden voor bezoekers. Dit jaar geen groot festivalterrein In Herperduin. Wél talloze beleefactiviteiten in de natuur of bij ondernemers en een aantal minifestivals.

Minifestivals
De minifestivals zijn geclusterde activiteiten van meerdere ondernemers en partijen op één locatie. Er zijn kids-activiteiten, workshops en demonstraties, excursies, informatiestands, outdooractiviteiten en uiteraard lekker eten en drinken. Er zijn dit jaar vier minifestivals:

Natuurcentrum De Maashorst (zondag 18 okt)
Infopunt Keent  (woensdag 21 okt)
Charmecamping Hartje Groen en de Boshut  (vrijdag 23 okt)
Ontmoetingsplek De Nistel  (zondag 25 okt)

Ondernemers en partijen doe mee!
Ondernemers en partijen die mee willen doen, kunnen zelf een passende activiteit organiseren of aanhaken bij een of meerdere minifestivals.  Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@oerfestivaldemaashorst.nl