Exploitanten gezocht voor Natuurpoort De Maashorst

Aan de noordzijde van De Maashorst komt een geheel nieuwe Brabantse Natuurpoort, genaamd Natuurpoort De Maashorst. Deze Natuurpoort ligt straks aan de rand van het begrazingsgebied van de wisenten en wordt een uitstekende uitvalslocatie om de natuur te verkennen. Bij Natuurpoort De Maashorst komen een horecavoorziening, overnachtingsmogelijkheden, een fitnessbos, diverse speel- en spelvoorzieningen, informatievoorziening en ruime parkeergelegenheid. Bij Natuurpoort De Maashorst komt ook een 30 meter hoge uitkijktoren om natuurgebied De Maashorst en de wisenten goed te kunnen bekijken.
Natuurpoort De Maashorst ligt aan de Palmstraat in Schaijk, vlakbij het reeds bestaande Recreatieoord De Maashorst met de zwemplassen en wordt goed ontsloten via de N324 en de snelwegen A50 en A59.

De gemeente Landerd is momenteel in gesprek met marktpartijen om te komen tot een goede invulling, realisatie en exploitatie van Natuurpoort De Maashorst. Geïnteresseerde partijen kunnen hierover contact opnemen met Dick Boeve, 06-20917581 of via mail dick.boeve@landerd.nl.

Geïnteresseerde marktpartijen moeten echte ambassadeurs van De Maashorst willen zijn: ze moeten de natuur een warm hart toedragen, en ervaring hebben met horeca en/of natuurpoorten.
Meer informatie is hier te vinden.