Geplaatst op: 11 juni 2019

Nieuwe gezichten bij Maashorst organisatie

Na het recente vertrek van Marloes de Ruiter, projectleider ‘Meer Maashorst! Een gezond landschap’ bij Programmabureau De Maashorst is inmiddels voorzien in vervanging. Projectleiders Wout Janssen en José van Nieuwpoort gaan samen de komende tijd aan de slag bij programmabureau De Maashorst. Zij stellen zichzelf even voor.

Wout (40): ,,Met veel zin en plezier ga ik mij als projectleider inzetten voor De Maashorst. Samen met mijn collega José ga ik voor de ontwikkeling van het bezoekerscentrum aan de Palmstraat, uitvoering van de recreatievisie, beleefbaar maken van de Peelrandbreuk, en de verdere uitwerking van verdienmodellen voor beheer en ontwikkeling. De komende weken ga ik met mijn dames (1 grote, 2 kleine) op ‘expeditie’ in De Maashorst, om te ervaren wat deze plek bijzonder maakt. Ik wens voor De Maashorst en onszelf bijzondere mensen, plekken en momenten.”

Nog mooier maken
José (48) : ,,Ik werk nu bij De Oversteek, voorheen bij een ingenieursbureau) aan integrale gebiedsopgaven, waarin meerdere functies (natuur, recreatie, landbouw, water, cultuurhistorie), partijen en belangen moeten worden samengebracht. Geboren en getogen in Uden heb ik fijne herinneringen aan De Maashorst. Daarom vind ik het bijzonder leuk om na een periode van meer dan 25 jaar terug te komen in het gebied en mee te mogen werken aan het nog mooier maken van De Maashorst. Ik hoop voor De Maashorst op een goede samenwerking tussen de partners en op het realiseren van nog meer gebiedskwaliteit door mooie combinaties”.