Geplaatst op: 13 juni 2017

Nieuwe folderlijn Platform Toerisme Landerd

Het Platform Toerisme Landerd heeft een nieuwe folderlijn uitgebracht. Bestaande fiets- en wandelroutes hebben een nieuw jasje gekregen. Daarnaast zijn er voor de toerist en recreant nieuwe routes ontwikkeld zoals ‘Oorlog en Vrede’ en ‘Sporen uit ’t verleden’. De nieuwe folders zijn op diverse toeristische punten in de gemeente Landerd te vinden.  Bij Eeterij D’n Oven in Zeeland werd de speciaal hiervoor  ontwikkelde houten display  geïnstalleerd.

Diverse fiets-, wandel- en beleefroutes

Toeristen en recreanten hebben een ruime keuze om zich in Landerd te vermaken. De gratis meeneemfolders liggen bij alle overnachtingslocaties, horeca, VVV, bibliotheken en bij het gemeentehuis. Een aantal voorbeelden van de routes zijn: de fietsroute van Bossche Bol tot Bossche School, de Molenroute, Docus de Das familie fietsroutes en Speelbosfolder. Daarnaast kan men aan de hand van een route een wandeling maken door de dorpen Zeeland en Schaijk. ‘Oorlog en Vrede’ laat zien wat Landerd te bieden heeft aan interessante objecten op het gebied van militair erfgoed.  Verder kent de regio vele bijzondere gebouwen en objecten met een eigen verhaal. Door op pad te gaan met ’Sporen uit ’t Verleden’ kom je achter deze verhalen.

Samenwerking met De Nistel

In de houtwerkplaats van Zorgonderneming De Nistel in Nistelrode is de display op verzoek van het Platform ontwikkeld en gemaakt. De medewerkers zijn trots op het resultaat en kwamen een exemplaar bij D’n Oven plaatsen.

Meer informatie is te vinden op vvvlanderd.nl en via Facebook