Geplaatst op: 22 juli 2020

Nieuwe en vertrouwde Maashorstevents in 2021

Wat was het jammer dat Walking Event De Maashorst en Maashorst Trailrun afgelast werden en dat ook zelfs Maashorst Op díe Fiets eind augustus niet door kan gaan. Maar… volgend jaar pakt Maashorst Events gelukkig de draad weer op. Met bestaande en een nieuw event. Noteer de datums alvast in je agenda!

Gloednieuw event Alhoewel de evenementen van Maashorst Events dit jaar afgelast zijn, is de organisatie wel bezig met een gloednieuw evenement. Naast het bestaande wandel-, trailrun- en fietsevenement blijkt nog ruimte voor een evenement waarbij het ‘stilstaan bij de body & mind’ aandacht krijgt.
De organisatie heeft al aandacht gevraagd aan de Maashorst Ondernemers uit de branches die bezig zijn rondom aandacht voor lichaam en geest. Een brainstormsessie zal hiervoor snel volgen waarna concrete plannen uitgewerkt worden. Interesse om mee te denken? Mail naar Mariëlle van Kaathoven via marielle@maashorst-events.nl. Zij gaat, samen met Thea van Leeuwen en Rian van Schijndel (bestuur Maashorst Ondernemers) dit evenement een gezicht geven.


Vooruit plannen
Ook de vertrouwde evenementen kun je alvast noteren:
Zondag 28 maart 2021: Walking Event De Maashorst, laatste zondag van maart
Zondag 4 april 2021: Maashorst Trailrun, eerste zondag van april (Eerste Paasdag)
Zondag 29 augustus 2021: Maashorst Op díe Fiets, laatste zondag van augustus.