Geplaatst op: 31 januari 2018

Nieuw kinderfeestje bij Natuurcentrum De Maashorst!

Al vele jaren zijn er bij Natuurcentrum De Maashorst diverse mogelijkheden om een kinderfeestje te vieren in de natuur.  Zo is er het Kabouterfeest voor jongere kinderen en het Vogelfeest voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Vanaf nu is er weer een feestje bij: Op pad met Lis het lieveheersbeestje!

Een uitdagend kinderfeest op het erf van het natuurcentrum. De kinderen gaan aan de slag met een bolderkar vol materialen en ontdekken spelenderwijs de verschillen tussen de dieren die in De Maashorst leven. Informatie is te vinden op de website van het natuurcentrum of telefonisch: 0412-61 19 45.

Bij Natuurcentrum De Maashorst beleef je plezier in de natuur! Plezier tijdens de natuurlessen voor alle kinderen uit de omringende gemeenten, maar ook in je vrije tijd is het erg leuk om de natuur in te gaan. Bij Natuurcentrum De Maashorst zijn mogelijkheden te over. Ook als er een kinderfeestje te vieren is ben je daar aan het goede adres. Sinds deze week is er een nieuw verjaardagsfeestje beschikbaar. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Ga mee op pad met Lis het lieveheersbeestje! Lis gaat mee in de bolderkar waarin allerlei leuke en interessante spullen te vinden zijn waarmee de jarige en de gasten aan de slag gaan. Er worden allerhande spelletjes gedaan die zorgen voor veel plezier, maar die je ook van alles leren over de dieren in het bos. De feestgangers krijgen ook iets te drinken en een lekker ijsje.

Liever met de hele familie er op uit? Pret voor jong en oud? Huur dan de Speur- en spelletjeskar om volop oud-Hollandse spelletjes in de natuur met elkaar te spelen!

Kijk voor meer informatie over deze activiteiten op:  www.natuurcentrumdemaashorst.nl