Geplaatst op: 4 mei 2016

Maashorstfair in een nieuw jasje

De Maashorstfair heeft bijna 10 jaar lang de samenwerking binnen Natuurgebied De Maashorst beeld, geluid, geur en kleur gegeven. Hierin is een wijziging gekomen en de Maashorstfair zal binnenkort in een nieuw jasje worden gestoken.  

Het bestuur bestaande uit Petra Oostema, Marij van de Leest, Twan van de Berg, Sjaak Thomassen, Jeroen van Zuijlen en Marti Thijssen hebben op een geweldige wijze de afgelopen jaren de Maashorstfair georganiseerd. Het is echter tijd voor een nieuw jasje en daarom hebben zij de organisatie van de Maashorstfair overgedragen. De stichting Maashorst in Uitvoering dankt het huidige bestuur en verder alle betrokkenen in de onderliggende projectgroepen.

Streekfair 2006
De eerste streekfair “De Maashorst”, zoals het eerder heette, is georganiseerd op 9 september 2006 en was meteen een groot succes. De fair laat op een grandioze manier laten zien wat het gebied de bezoeker te bieden heeft. Telkens op een andere locatie met gemiddeld zo’n 70 kramen louter ingericht vanuit ondernemers en vrijwilligers uit De Maashorst. Het groeide uit met verschillende themapleinen, zoals Recreatie & Toerisme, Kunst & Cultuur, (Verbrede) Landbouw, Natuur & Landschap, Duurzaamheid en Gezondheid. En natuurlijk het proeven van al het heerlijks wat De Maashorst had te bieden. Het demonstratieterrein bood plaats voor indrukwekkende paardenshows, schapendrijven, hondenfrisbee, enzovoorts. En voor de kinderen was er veel te zien en te doen, met natuurlijk de bekende ‘knuffelkoe’.

Maashorstfair op 31 juli 2016 met een nieuw bestuur
De Maashorst blijft zich aan alle bewoners en bezoekers presenteren met alles wat zij te bieden heeft. De organisatie van de Maashorstfair is in goed overleg door het voormalige bestuur overgedragen aan een nieuw bestuur. Deze zal de Maashorstfair in een nieuwe vorm op 31 juli presenteren. Zeer binnenkort leest u hierover meer in de diverse media en www.demaashorst.nl. Het oud-bestuur en stichting Maashorst in Uitvoering wenst het nieuwe bestuur veel succes toe bij de organisatie dit jaar.