Er gebeurt veel in de Maashorst. Ondernemers, burgers, gemeenten en vrijwilligers maken het gebied steeds mooier en aantrekkelijker om in te recreëren. Onze Maashorst Reporters gaan ook op pad om verslag te doen van de ontwikkelingen.

De reportages zijn te volgen via Youtube en via de nieuwsbrief van allemaalmaashorst. De reporters bezoeken de verschillende initiatiefnemers van Landschap van Allure. Dat zijn projecten die tot stand zijn gekomen met behulp van subsidie vanuit de Provincie en in samenwerking met ondernemers en betrokken partijen. Bekijk hier een overzicht van alle projecten, voorafgaand aan de start.

Naast deze projecten, laten ze zien welke ontwikkelingen er in het gebied zijn. En nemen boswachters je mee op verkenning in het gebied.

Dtv in gesprek met ‘genieters’ in het gebied

Wil je in vogelvlucht een indruk krijgen van wat er afgelopen jaren is gerealiseerd met ‘Meer Maashorst, een gezond landschap’: kijk dan hier voor een compilatie die Dtv maakte in samenwerking met de reporters.

Nieuws voor een reportage?

Als jij ook nieuws dat het over de Maashorst, wat het beste verteld kan worden via een reportage: stuur dan een mail naar info@demaashorst.nl