Geplaatst op: 13 februari 2018

Lange afstandswandeling bij Natuurcentrum De Maashorst

Op zondag 18 februari om 9.00 uur start een lange afstandswandeling bij  Natuurcentrum De Maashorst. Onder leiding van IVN natuurgidsen wordt een wandeling gemaakt van 15 km door de vier Maashorstgemeenten, waar u volop nieuwe ontwikkelingen ziet.

De gidsen kunnen u er van alles over vertellen. De kosten voor deze wandeling bedragen €2,50 voor kinderen en €3,50 voor volwassenen. Trek stevige wandelschoenen aan en neem een lunchpakket mee voor onderweg. De wandeling duurt ongeveer 5 uur.

De Maashorst is volop in beweging en tijdens deze lange wandeling wordt aan diverse onderwerpen aandacht besteed. Of het nu over het urnenveld of over de natuurbegraafplaats gaat, heide of wisenten, veel onderwerpen en gebieden  kruisen uw pad. Het is heerlijk om er in de winter op uit te gaan en de gidsen hebben een boeiende tocht uitgezet. Onderweg pauzeren we en is er gelegenheid het zelf meegebrachte lunchpakket te nuttigen.

Het is verplicht om van tevoren voor deze activiteit te reserveren. Dit kan aan de infobalie van het natuurcentrum of op www.natuurcentrumdemaashorst.nl