Geplaatst op: 31 januari 2019

Landschappen mét Allure die Brabant nog mooier maken

Op uitnodiging van de Provincie presenteerde drie landschappen uit Brabant de projecten die ze realiseerde in het kader van ‘Landschap van Allure’. De Brabantse Wal, Het Groene Woud en De Maashorst mochten ieder laten zien wat zij bereikt hebben in hun gebied. Het was een middag met een overzicht van projecten en initiatieven die samenwerking, verbinding en beleving van de historie van een gebied lieten zien. En uiteraard de natuur die Brabant rijk is, en het wonen en recreëren zoveel prettiger maakt.

De Maashorst liet een compilatie zien van de 4 aflevering van ‘Mijn Maashorst’, waarin het accent lag op hoe de mensen die in het gebied wonen, werken of het het De Maashorst bezoeken centraal stond. Daar doen we het immers voor.

Lees hier een kort verslag op de site van Brabant.nl over de bijeenkomst in het Provinciehuis. Johan van Hout, Gedeputeerde Natuur, Water en Milieu: “Inwoners, overheden, organisaties en ondernemers hebben hun verantwoordelijkheid genomen. Zonder hen was deze blijvende ecologieboost nooit gelukt. 

Maashorst Reporter neemt je mee het provinciehuis in

In deze korte reportage krijg je een indruk hoe De Maashorst zich presenteerde tijdens de bijeenkomst.