Geplaatst op: 12 mei 2017

Landerdse recreatieondernemers leren hun gasten nóg beter kennen

Vorige week donderdag presenteerden een aantal recreatie- en horecaondernemers uit Landerd aan wethouder Maathuis de resultaten van het “Ken uw Gast “traject waaraan zij afgelopen maanden hebben deelgenomen. In dit traject hebben de ondernemers plannen uitgewerkt om hun bedrijf verder te ontwikkelen op basis van een doelgroep-benadering. De gemeente Landerd heeft dit traject mogelijk gemaakt in het kader van de stimulering van recreatie en toerisme in Landerd.

Heel concreet heeft dit nu al geleid tot nieuwe producten en promotie waarmee nog beter op de wensen van de toeristen en recreanten wordt ingespeeld. Zoals bijvoorbeeld de vindbaarheid van het bedrijf op internet, verbetering website, aanpassing menukaarten, inrichting van het bedrijf en het beter aanhaken op fiets- en wandelroutes en natuurgebied de Maashorst.

De ondernemers die deel hebben genomen aan dit traject zijn: Hartje Groen, Minicamping Driehuis, Pannenkoekenbakker Zeeland, Uitstapjesspecialist, Café ’t Oventje, Autarkia en partycentrum Ambianz.

Zij waren allen zeer enthousiast over de begeleiding van Bureau voor Ruimte en Vrijetijd en zijn blij met de kansen die de gemeente hen hiermee heeft geboden.

Het “Ken uw Gast “traject wordt door de ondernemers als leerzaam ervaren. Het heeft hen met een andere blik naar hun eigen onderneming laten kijken en handvatten geboden voor verdere ontwikkeling van hun bedrijf naar de toekomst toe.