Geplaatst op: 26 oktober 2018

Kansen benutten – Maashorst DOE-Tank

Een zaal met 150 ondernemers die met de Maashorst ‘iets’ willen. Dat was duidelijk te merken tijdens het AndersOmdernemen event op 23 oktober. Tijdens de Speed Start-up ontstonden er in 8 minuten veel volgeschreven post-its met allerlei product-ideeën, arrangementen, concepten en services. Mede dankzij de nieuwe inzichten van de sprekers, en ervaringen die door twee ondernemers uit de Maashorst werden gedeeld: Alice van den Broek van Hartje Groen en Maarten van Kempen van TeugelResort.

Niet blijven denken maar doen!

Met de post-its en andere ideeën die ondernemers hebben over het inzetten van De Maashorst voor hun bedrijf, gaan we aan de slag.  Wil je meedoen, en de kansen verkennen? Of jouw idee pitchen, en verkennen wie aanhaakt om het te realiseren? Meld je aan voor de Maashorst DOE-Tank.

Samen met ondernemers willen we een bijdrage leveren aan De Maashorst. Volgens de Wet van Snuf 😉 : Je ‘geeft’ aan het gebied om zo uiteindelijk ook ‘terug te krijgen’ wat je er in stopt.

 

Wat is het precies, die DOE-Tank?

Dat staat open! We gaan samen met ondernemers verkennen welke kansen te benutten, om er als ondernemer zelf beter van te worden.  Met als voorwaarde dat het natuurgebied er ook baat bij heeft. Noem het MVO, noem het people-planet-profit, noem het wat je wil. Als je wil meeDOEN met je bedrijf: haak dan aan!

 

Fields marked with an * are required