Geplaatst op: 5 oktober 2017

Kampioen Highland Games opent OERweekend De Maashorst

Het allereerste OERweekend in De Maashorst wordt zaterdagochtend 7 oktober spectaculair geopend door de meervoudig Nederlands Kampioen Highland Games. Pieter Karst (‘PK’) Bouma zal samen met Sterke Man (6e van Nederland) Patrick van Antwerpen een speciaal ontworpen dubbeldekker-OERbus trekkend in beweging proberen te brengen.

Ook voorzitter van de Stichting Maashorst in Uitvoering en gedeputeerde Johan van den Hout, worden gevraagd hun krachten te bundelen. Een inspanning waarbij zeker een aantal oerkreten te horen gaan zijn. De opening vindt zaterdag om 10.00 uur plaats bij Charme-Camping Hartje Groen in Schaijk en publiek is van harte welkom!

Na de opening gaan beide sterke mannen hun kunsten vertonen bij de Maashorst Bootcamp, die in het kader van het OERweekend op het terrein van Hartje Groen wordt georganiseerd. Meedoen aan deze of een van de andere 32 activiteiten in het OERweekend?

Zie www.bezoekdemaashorst.nl

Campagne

Het OERweekend is een belangrijk onderdeel van de campagne Het Oergebied in Brabant. De nieuwe positionering als ‘Het Oergebied in Brabant’ staat in het teken van een hoger doel, namelijk meer bezoekers naar De Maashorst trekken door het geven van een duidelijk en aantrekkelijk beeld van wat De Maashorst is. De unieke waarden van het natuurgebied – wilde natuur, wijst en archeologie – staan hierin centraal.