Geplaatst op: 13 februari 2019

Jonge ondernemer realiseert bijzonder vakantiepark

Dinsdag 12 februari is het nieuwe Roompot vakantiepark Schaijk feestelijk geopend. Het park is een aanwinst voor recreatie en toerisme in Landerd, De Maashorst en Brabant.

De gemeente Landerd is trots op dit mooie nieuwe recreatiebedrijf en trots op deze jonge enthousiaste ondernemer Charles Veerkamp. Hij heeft in relatief korte tijd een innovatief en bijzonder vakantiepark gerealiseerd. Met het doorknippen van een lint opende vader Veerkamp het vakantiepark in aanwezigheid van gedeputeerde Van den Hout, wethouder Vereijken, dhr Goubert van Roompot en veel belangstellenden en genodigden.

Lokale ondernemers ingezet voor realisatie park

Bij de bouw van het vakantiepark is vooral met lokale bedrijven samengewerkt en de medewerkers van het park komen voor het grootste deel uit de directe omgeving. Het park heeft op dit moment 62 modern en natuurlijk vormgegeven huisjes. In het najaar komen er nog eens 74 huisjes bij.

Bekijk hier de publicatie van het Brabants Dagblad, die de bouw op de voet heeft gevolgd. De video bij het bericht geeft een kijkje in het park.

Geen midgetgolfbaan maar een Droneparcours!

Bijzonder is ook de primeur van Nederlands eerste dronepark. “Midgetgolf is niet meer echt van deze tijd”, aldus Charles Veerkamp. Lees meer over het eerste droneparcours op een vakantiepark via Brabants Dagblad.