Geplaatst op: 4 april 2019

Doe ook mee met de Trailrun in de Maashorst!

Op zondag 7 april start vanaf vakantiepark de Heische Tip in Zeeland, Straatsven 4 een Trailrun. De eerste editie van Maashorst Trailrun is een evenement voor het hele gezin. Zo kunnen deelnemers kiezen uit trails van 5, 12 of 24 kilometer. En voor de kinderen tot en met 12 jaar die wel van een uitdaging houden, wordt een speciale Kidstrail gehouden.

Programma:|
10.30 uur          start 24 km
11.15 uur          start 12 km
11.30 uur          start   5 km
13.00 uur          start Kidstrail 1 km

Inschrijven voor deelname kan via:
https://inschrijven.nl/form/2019040715324-nl

De Stichting Maashorst Events is de activiteitenstichting van de Maashorst Betrokken ondernemers waarin de Leisure ondernemers in en rondom de Maashorst verenigd zijn. De stichting heeft als doel middels sportieve evenementen het Maashorstgebied onder de aandacht te brengen van veel mensen, zowel regionaal als landelijk. Leden kunnen tijdens de evenementen hun bedrijf / activiteiten onder de aandacht brengen. De stichting heeft reeds 2 succesvolle jaarlijkse evenementen: Walking Event de Maashorst (WEDM) met vorig jaar 1700 deelnemers en Maashorst op die Fiets met vorig jaar 800 deelnemers.

Het initiatief wordt gesteund door Maashorst. De Maashorst ontwikkelt zich steeds meer als gebied waar gezondheidsinitiatieven, zorg en voeding worden gekoppeld aan natuur en landschap. Een gebied dat uitnodigt om te bewegen, waar je kunt genieten van gezonde, streekeigen producten en waar je tot rust komt en kunt herstellen.