Geplaatst op: 10 september 2019

Hartje Groen & De Boshut weer bij top meest gastvrij locaties van Brabant

Op 9 september zijn de tien genomineerden van de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 bekend gemaakt, een verkiezing die VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners organiseert. Charme camping Hartje Groen & de Boshut is als enige voor de tweede maal op rij genomineerd. De camping met dag-horeca hoort hiermee wederom tot de top tien van meest gastvrije locaties van Brabant. Met haar unieke ligging midden in de Maashorst, het grootste natuurgebied van Brabant, is Hartje Groen ook de énige genomineerde in de regio Uden – Oss – Grave.

Gastvrijheid is onlosmakelijk verbonden met Brabant en deze verkiezing biedt de meest gastvrije locaties in Brabant ook het podium dat ze verdienen. Iedereen met een locatie in de horeca- en/of recreatiebranche in Brabant die eten, drinken, ontspanning, vermaak en/of verblijf biedt, en te bezoeken is door consumenten, kon zich inschrijven. Maar liefst 135 locaties hebben dit gedaan. Na verschillende beoordelingen zijn de volgende tien locaties genomineerd (in willekeurige volgorde):

− Charme Camping Hartje Groen

− Restaurant de Lindehof

− Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

− The Student Hotel Eindhoven

− NH Collection Eindhoven Centre

− Hotel Nassau Breda

− Hostel Roots

− Brabantse Natuurpoort Groot Speijck

− Camping de Paal

− Herberg ’t Pannehûske

‘Verrast en trots’
Alice van den Broek en Joep Manders van Hartje Groen reageren verrast. “Natuurlijk doen we elke dag met ons team onze uiterste best om het onze gasten helemaal naar de zin te maken” zegt van den Broek. “De uitdaging is om ze te verrassen, net iets meer te bieden dan men verwacht”:. “Deze top 10 notering maakt ons wel trots, zeker ook omdat de reviews van onze gasten een belangrijk aandeel zijn in deze nominatie” vult Manders zijn partner aan.

“Dat wordt weer spannend” reageert Alice van den Broek. “We hopen dat veel van onze kampeergasten die de afgelopen zomer bij ons hebben genoten op ons willen stemmen”. “En de bezoekers van onze horeca De Boshut natuurlijk, die is het hele jaar dagelijks geopend.” zegt Manders.