Geplaatst op: 31 augustus 2018

Hartje Groen & de Boshut winnaar bij RTL4 ‘Mijn zaak is de beste’

Charme camping Hartje Groen & de Boshut heeft woensdagavond de titel ‘Mijn zaak is de beste’ in de wacht gesleept. In het televisieprogramma op RTL 4 kwam het twee jaar jonge recreatiebedrijf als beste uit de bus. In een portret kwamen de unieke ligging midden in natuurgebied De Maashorst, de ongedwongen sfeer en de stijlvolle inrichting als pluspunten naar voren.

Uitbaters Alice van den Broek en Joep Manders noemen het de vier Brabantse zachte ‘G-s’: Groen, Gemoedelijk, Gezellig en Gastvrij. Presentator van RTL Camping Life Sander Janson beoordeelde als camping-kenner bij uitstek Hartje Groen met een dikke 9. “Hartje groen voelt als een warm bad, alsof je thuis komt” complimenteert de kampeerspecialist de Schaijkse charme camping. Bij Hartje Groen hebben ze de uitzending met het hele team in de Boshut bekeken. ‘En de titel met z’n alle gevierd, dit succes maken we samen!’ aldus Alice en Joep.

 

Alice van den Broek en Joep Manders, uitbaters van Hartje Groen & de Boshut – “Hartje Groen voelt als een warm bad”, volgens RTL Camping Life presentator Sander Janson

 

 

Met het hele team van Hartje Groen & De Boshut bekeken Joep en Alice de uitzending