Routes en deelnemende initiatieven Schaijk

Route en deelnemende initiatieven Schaijk

In Schaijk liggen 4 initiatieven aan de fietsroute. Benieuwd wat er allemaal te beleven is? Hieronder staan alle initiatieven die zijn aangesloten.

Alvast de route downloaden? Download dan hier de Route Schaijk.

Download hier ook een uitgebreidere, uitgeschreven, routebeschrijving.

18. Docus de Das

Het Docus de Das Avonturenpad in Schaijk is een belevingsbos aan de rand van De Maashorst. Ga op avontuur met Docus de Das. Hongerig geworden? Neem dan plaats op de nieuwe picknickplek in het bos.
Locatie: Tegenover Udensedreef 14 Schaijk

19. M-Art Pop-up

M-Art Pop-up biedt studenten en pas afgestudeerden kunst en vormgeving uit de Maashorst een laagdrempelig podium om hun werk te laten zien. Zo wordt de Maashorst een verbindend en inspirerend middelpunt. Op 9 juli waren ze  te vinden op charme camping Hartje Groen. Houd de facebookpagina in de gaten voor vervolg locaties.
Locatie: Udensedreef 14 Schaijk

20. Pluktuin In d’n Hof

Bekijk wat er groeit en bloeit in de pluktuin. Er zijn natuurlijke spelletjes voor de kinderen en de volwassenen kunnen komen leren hoe je de producten uit de pluktuin in je eigen keuken kunt gebruiken. De pluktuin is vrij toegankelijk en er kan vrij gespeeld worden op de speelweide en in de avonturentuin met waterpomp.
Locatie: Op de hoek van de Mackenhof en Hofse Hoeve in Schaijk

21. Natuurspeelterrein Schaijk

Op het natuurspeelterrein komen natuur, avontuur en lekker spelen samen. Kom lekker spelen op het natuurspeelterrein of dansen in ’t amfitheater. Ontdek bijvoorbeeld de waterspeelplek en de vlindertuin, klim in bomen, sjees van de kabelbaan en ervaar de natuur op het blote voeten pad.
Locatie: Het Oliemeulen Schaijk