Routes en deelnemende initiatieven Heesch/Nistelrode

Route en deelnemende initiatieven Heesch en Nistelrode

In Heesch en Nistelrode liggen 4 initiatieven aan de fietsroute. Benieuwd wat er allemaal te beleven is? Hieronder staan alle initiatieven die zijn aangesloten.

Alvast de route downloaden? Download dan hier de Route Heesch-Nistelrode

Download hier ook een uitgebreidere, uitgeschreven, routebeschrijving.

30. Zelfoogsttuin De Wijsthof

Heb je geen tijd of ruimte om zelf je groente te verbouwen maar wil je wel graag verse, biologische groente eten? Dan kun je in Zelfoogsttuin De Wijshof een abonnement nemen om zelf je verse groente te komen plukken. Kom kijken hoe mooi deze pas aangelegde tuin is geworden. Misschien pluk je hier binnenkort zelf je verse groente!
Locatie: Wijststraat Heesch, naast nummer 11

31. Landgoed de Berkt

Bezoek dit prachtige landgoed en geniet van alle natuur die er te vinden is. Er is een wandelroute die je langs alle mooie plekjes leidt, en de landgoedeigenaar staat klaar om je rond te leiden over het landgoed en je meer te vertellen over de historie en flora en fauna van het landgoed.
Locatie: Kasteellaan 1, Heesch

 

32. Natuurspeeltuin de Zwarte Molen

De natuurspeeltuin in de wijk de Zwarte Molen verbind via de wadi’s het speeltuintje aan de Baansteen en het trapveldje aan de Kruipaal. Je vind hier natuurlijke speeltoestellen, leuke zitjes en een pluk- en vlindertuin. Kom jij hier ook lekker uitrazen en ontdekken hoe leuk een natuurlijke speeltuin kan zijn?
Locatie: Baansteen Nistelrode

        

 

33. Dorsen oude graansoorten

Dorsclub ‘de Stofvreters’ is een groep hobbyisten die met oude tractoren en landbouwwerktuigen op diverse plaatsen in de Maashorst percelen met uiteenlopende graansoorten verbouwt. Kom kijken bij een van deze percelen en leer meer over het verbouwen, oogsten en gebruiken van oude graansoorten.
Locatie: Kruising Hoendersbosscheweg Zandbergseweg Nistelrode