Geplaatst op: 17 mei 2019

Eerste stap naar succesvol vervolg Oerfestival De Maashorst is gezet

Op donderdag 14 mei vond in de mooie ambiance van Eeterij D’n Oven in Zeeland een informatieve en inspirerende avond plaats voor deelnemers aan Oerfestival De Maashorst 2019. Doel is om in de herfstvakantie 2019 weer een gezellig en geslaagd Oerfestival te kunnen neerzetten. Ruim dertig vertegenwoordigers van locaties, activiteiten of andere partijen blikten met elkaar terug op de vorige editie, maar gingen ook met elkaar aan tafel om te kijken waar voor de nieuwe editie samengewerkt kan worden en mogelijkheden gecreëerd voor een aantrekkelijke festival week.

Een aantal potentiële deelnemers kon niet bij de bijeenkomst zijn, maar had wel aangeven actief mee te willen doen dit jaar. Inmiddels is al een vervolgafspraak gemaakt voor een nieuwe bijeenkomst waarin concrete plannen gesmeed zullen worden. Deze zal plaatsvinden op donderdag 13 juni a.s. Exacte locatie in de Maashorst en tijdstip van aanvang volgen zo spoedig mogelijk. Geïnteresseerden die zich nog niet hebben aangemeld worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Dat kan via info@demaashorst.nl

Oer-events & Oer-activiteiten
Anders dan vorig jaar, toen sprake was van een min of meer doorlopend Oerfestival, is nu gekozen voor een festivaldag op zondag 13 oktober, in het eerste weekend van de herfstvakantie. Op Herperduin is de kick-off en daar worden dan de Dunes Games gehouden, is er een food & drinks area, wordt gewerkt aan een groot gemeenschappelijk kunstwerk, is er live muziek, een belevingsmarkt en nog meer activiteiten voor jong en oud. In de hele week daarna, tot en met zondag 20 oktober, zijn er op verschillende dagen en plaatsen in de Maashorst zogenaamde Oer-events en Oer-activiteiten voor een groot en breed publiek. Dat biedt veel ruimte, kansen en mogelijkheden voor ondernemers, organisaties en vele andere betrokkenen in De Maashorst. Wordt dus vervolgd!

Fotografie Twan van Bakel – Maashorst Ondernemers