Wat is er ontwikkeld voor bezoekers om tot rust te komen, gezond te blijven en te ontmoeten in De Maashorst? Bekijk de Dtv serie ‘Mijn Maashorst’ en ontdek het in de vier afleveringen. Dtv laat zien hoe het natuurgebied de afgelopen jaren is ontwikkeld, en wat het de bezoekers en ondernemers oplevert.


Thema’s per aflevering

Dtv laat de achtergrond van initiatieven zien in samenwerking met de Maashorst Reporters. En Dtv gaat in gesprek met bezoekers aan het gebied en mensen die werkzaam zijn in De Maashorst. Hiermee krijg je als kijker een indruk van het effect die de verschillende Landschap van Allure projecten, genaamd ‘Meer Maashorst’, hebben. Iedere aflevering heeft een apart thema:

Compilatie afleveringen bekijken

Nu geen tijd om de afleveringen te bekijken?
Bekijk dan de compilatie van de 4 aflevering van ‘Mijn Maashorst’. In 8 minuten wordt je dan al een stuk wijzer over wat de samenwerking in dit gebied heeft opgeleverd voor bewoners, ondernemers, bezoekers en de natuur.

Op de site van Dtv kun je ook via TV/uitzending gemist de 4 afleveringen terugkijken. -> Typ in de zoekbalk ‘Mijn Maashorst’ om de afleveringen te bekijken


Maashorst Reporters nemen je mee

Bekijk hier de reportages van de Maashorst Reporters. Zij maken van de projecten die vallen onder ‘Landschap van Allure’ korte reportages.