Geplaatst op: 21 augustus 2020

Doe ook mee – Liefde van Brabant gaat door de maag

De hele maand augustus loopt de campagne ‘Van veld tot vork in Noordoost-Brabant,’. De campagne deelt culinaire t(r)ips voor levensgenieters, waarmee de bezoeker de voedselketen in Noordoost-Brabant van veld tot vork kan beleven. Hierbij vormt Brabantse Avonturen (website, Facebook, Instagram) de hoofdafzender. Oerlekker Maashorst maakt onderdeel uit van deze avonturen. 

Thema’s die in de etalage komen met deze campagne zijn:

  • De Moestuin van Den Bosch
  • Oerlekker Maashorst
  • Foodhotspot Veghel
  • Culinair Den Bosch

We zetten hiermee in op het inspireren en activeren van de potentiële bezoeker aan de regio. Zo vind je bij ieder thema een achtergrondverhaal, inspirerende uitjes, smakelijke routes en boekbare activiteiten. De liefde voor Noordoost-Brabant? Die gaat zeker door de maag!

Doe gratis mee en laat zien hoe trots je bent

Middels deze campagne biedt VVV Noordoost-Brabant een podium aan bestemmingen en ondernemers in de regio. Noordoost-Brabant van veld tot vork in de kijker zetten? Dat doen we samen! Om zoveel mogelijk zichtbaarheid te creëren en bezoekers te inspireren, vragen we je om ook via jouw kanalen de content van deze regionale campagne te verspreiden. Om het je makkelijk te maken, vind je op deze pagina een toolkit met foto’s, spelregels en tips. En tag @Brabantseavonturen in je berichten, als het aansluit bij culinair genieten in Brabant.

Van veld tot vork in de media

Wist je dat ‘Van veld tot vork in Noordoost-Brabant opgepikt is door verschillende media? Zo kreeg zij een artikel in de culinaire editie van Columbus Travel, werd hetzelfde artikel ook geplaatst als blog en deed Honeyguide Tessa op HeyHoneyguide.com (platform voor duurzaam toerisme) verslag van haar eigen culinaire avontuur door Noordoost-Brabant.

Vragen

Heb je vragen over de campagne, de invulling of andere zaken? Neem dan gerust contact op door te mailen naar marketing@vvvnoordoostbrabant.nl of te bellen naar 073 613 1910.

Samen zetten we de Noordoost-Brabant in de kijker. Bedankt voor je hulp!