Geplaatst op: 8 augustus 2019

Doe mee met Maashorst op die Fiets

Een keer per jaar organiseert Maashorst Events op de laatste zondag van augustus het fietsevenement Maashorst Op díe Fiets. Elk jaar weer verrassende routes op paden en locaties waar niet altijd iedereen ‘mag’ komen. De voorinschrijving is gestart… schrijf je snel in. Maashorst Op díe Fiets is 45 kilometer fietsen in het mooiste stukje van Brabant: het Oergebied in Brabant.

Maashorst Op díe Fiets wordt voor de vierde keer gehouden. Uniek aan het evenement is de mogelijkheid om streekproducten te proeven, echte Maashorstprijzen te winnen en Maashorstverhalen te beluisteren ergens in het OERgebied van Brabant en haar economische schil. Onderweg rusten we uit bij Maashorst Ondernemers op sfeervolle locaties, die je op en top laten genieten van onze Brabantse natuur. Inschrijven kan via https://tickets.maashorst-events.nl/bestellen/maashorst-op-die-fiets-2019/stap1

Startlocaties 2019
Je kunt starten tussen 9.00-11.00 uur op één van de startlocaties. Alle deelnemende locaties blijven in elk geval tot 18.00 uur geopend voor de fietsers.

  • Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein en molen De Nijverheid, Molensingel 6, 5371 AW Ravenstein
  • Roompot vakantiepark Schaijk, Hermanusweg 4, 5374 RW Schaijk
  • De Pannekoekenbakker Zeeland, Udenseweg 31, 5411 SB Zeeland
  • Bezoekerscentrum Brabants Landschap Keent, Zuijdenhoutstraat 2/4, 5371 RB in Keent (nabij Ravenstein)