Geplaatst op: 3 juni 2016

Docus de Das is jarig!

Docus de Das is jarig en viert feest! Op zondag 12 juni zal om 14.00 uur Docus de kaarsjes van zijn verjaardagstaart uitblazen. Daarbij nodigt hij alle vriendjes en vriendinnetjes uit om te komen spelen. Docus is dol op tekeningen en leuke knutselwerkjes. Dus als je iets wil maken voor Docus, neem dit gerust mee.

Er zijn verschillende ideeën van kinderen binnen gekomen met wat zij deze speelmiddag zouden willen doen. We gaan zandtaartjes bakken, cakejes versieren, knutselen, dansen en er is een spannende speurtocht. En er is heerlijke cake en ranja voor de kinderen. We hopen dat het weer nu wel mee zit, dan gaan we er een leuk feest van maken! Kom je ook?

Vrijwilligers gevraagd

De Vrienden van Docus de Das zorgen ervoor dat er regelmatig door de jeugd kan worden genoten van dergelijke activiteiten. De huidige groep is echter te klein om dit te kunnen organiseren. Wij vragen dan ook mensen die willen helpen bij de opbouw of bij de begeleiding van de activiteiten. Wij hopen dat we kunnen gaan beschikken over een groep van enthousiaste dorpsgenoten die de kinderen een leuke dag laten beleven in de natuur van De Maashorst. Geïnteresseerden kunnen zich melden via info@docusdedas.nl.