Geplaatst op: 26 september 2019

De herfstvakantie barst los! Kom en beleef het Oerfestival

Tijdens Oerfestival de Maashorst, van 13 t/m 20 oktober 2019 barst het Oergebied in Brabant van activiteiten vol natuur, cultuurhistorie, archeologie en food. Gezellige oerevents, oerlekkere gerechten en stoere activiteiten.

Van schatzoeken tot streekbierfestival en van schapenwandeling tot griezelen in de bossen. Het wordt stoer, spannend, ruw en echt. Beleefactiviteiten vol cultuurhistorie, archeologie en food. De herfstvakantie barst los!

Herperduin
De kick-off van de festivalweek vindt plaats op zondag 13 oktober in de bossen van Herperduin. In het (speel)bos gonst het van de activiteiten; klauteren, knutselen, poepsafari’s, demonstraties, excursies, bostheater en muziek. Op de zandvlakte strijden de Dunes Games en kun je meedoen aan ouder-kind workshops in het woodcamp. Of je ploft gewoon neer onder een stretchtent in het Oerlekkerbos.  In de hele week daarna, tot en met zondag 20 oktober, zijn er op verschillende dagen en plaatsen in De Maashorst diverse leuke Oerevents en Oeractiviteiten. Er is voor ieder wat wils en voor jong en oud. Kijk voor het complete programma en aanbod regelmatig op www.oerfestivaldemaashorst.nl