Geplaatst op: 21 juni 2016

Comfortabele en veilige fietspaden in De Maashorst

We zijn begonnen met het verbreden van de laatste fietspaden die het Rondje Maashorst compleet maken. De knooppuntenroute door onze bossen worden zo veiliger en comfortabeler. Ook wordt het bosgebied Herperduin aangetakt op het fietsrondje. Hiervoor zullen nog enkele wijzigingen in het fietsknooppuntennetwerk worden doorgevoerd.

Het gaat om de Nistelrooisebaan/ Schaijkse dreef tussen de plassen van Hofmans aan de Palmstraat en het Loo (tussen knooppunt 65 en 44) en het pad vanaf de Schaijkse dreef naar het noorden, naar de fietstunnel onder de A50 en het ecoduct (tussen knooppunt 44 en 33).
Het werk is vorige week gestart en zal enkele weken in beslag nemen. Als gebruiker van deze paden kunt u daar overlast van ondervinden. Dit geldt met name voor de periode dat het nieuwe asfalt wordt aangebracht, dan zijn de paden helemaal afgesloten. Hier wordt op 22 juni mee gestart en zal ongeveer 5 werkdagen in beslag nemen. Wilt u in die periode door de Maashorst van Nistelrode naar Schaijk fietsen dan kunt het beste gebruik maken van de volgende route: Loo – Palmenweg – Palmvenseweg – Palmstraat. Deze route is met blauw aangegeven op het kaartje. De met rood aangegeven routes zijn de te verbreden paden.

klik hier voor een kaartje