Geplaatst op: 12 juli 2016

Circus Renz komt terug, rentree op de Maashorstfair 31 juli 2016

Op 31 juli is het zover; de Maashorstfair 2016. De 10e editie alweer. Vol trots presenteren we de bijzondere verbinding die we zijn aangegaan met Circus Herman Renz.

Wonderbaarlijk hoe twee organisaties die beiden ten onder dreigden te gaan, elkaar weten te vinden om een evenement neer gaan zetten dat zijn weerga niet kent!

 

De alom bekende entree van Circus Herman Renz, fungeert als beeldmerk en blikvanger. Heel bijzonder want daardoor wordt zelfs het wachten voor de kassa een leuke beleving.

De alom bekende clown Milko zal zijn opmars maken, en ook straatartiesten zullen niet ontbreken. De inmiddels vermaarde MaashorstFair omroeper zal wederom van zich doen horen. Dit alles vanuit  een samenwerkingsverband met de Duursma Evenementen groep. We zijn bijzonder verheugd met deze rentree van Het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz op de MaashorstFair!

 

Deze jubileumfair zal daarnaast nog op meerdere terreinen verrassend en vernieuwend zijn. Waarbij het oude niet zal ontbreken. Uiteraard zijn er ook weer verschillende demonstraties als voltige, schapen drijven, en een mountainbike clinic. En natuurlijk niet te vergeten; de MaashorstFair Knuffelkoe is wederom van de partij!
Ook zullen er spectaculaire nieuwe agro technische snufjes te zien zijn.
Nieuw is de ‘winkelmuur’ waarin alle heerlijke producten van in en rond de Maashorst te zien en te kopen zijn.  Want de Maashorst brengt prachtige producten voort. Deze worden op de fair verkocht en men kan deze bij de winkelmuur ophalen, zo hoeft men niet de hele dag een zware tas te dragen, een slim idee.
Verder vindt er tijdens de fair een presentatie plaats van hèt streekproduct pur sang: het nieuw ontwikkelde ‘Maashorst spelt worstenbroodje’ met gehakt van Maashorst Brandrode Rund.
Op het Culinair ingerichte Horeca plein staat van alles, onder andere een heuse nostalgische frietkraam en er is een pop-up restaurant in de veldschuur van boer Piet voor een culinair diner.
En laat u verrassen door de spetterende  muziek van zangeres Pearl en Peter van de Greef (Joe Cocker)

die deze dag muzikaal komen opluisteren. Ook zullen ze als duo gaan optreden.

 

Kortom een dag voor jong en oud, €4,- entree, gratis parkeren en waar kinderen tot 12 jaar gratis toegang hebben. En voor deze doelgroep zijn er leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld het kinderplein met de limonade koe. Zo zijn er robotjes en kunnen ze op een leuke manier leren om een fietsband te plakken.

 

Wilt u meer weten; lees de krant Meer Maashorst, speciale MaashorstFair editie die 22 juli a.s. verschijnt of zie; www.maashorstfair.nl.

Kortom teveel om op te noemen. Dus komt dat zien!

 

U bent van harte welkom op;

Zondag 31 juli 2016 van 10 tot 17 uur, Brobbelbiesweg 2, Schaijk.

 

Namens de organisatie van de MaashorstFair