Wanneer:

Lezing ‘De Maashorst, het landschap waar vogels kunnen dansen’

Vogelwacht Uden organiseert donderdag 15 februari om 20.00 uur, in samenwerking met IVN Uden, een bijzondere lezing over o.a. De Maashorst, door natuur- en landschapsfotograaf Hans Koster uit Uden. 

Tijdens deze lezing neemt Hans Koster je, aan de hand van foto’s maar ook door bewegende beelden, mee over De Maashorst. Naar bekende maar ook naar minder bekende stukjes van dit bijzondere natuurgebied. Daarnaast zal ook regelmatig een uitstapje worden gemaakt naar een aantal favoriete landschappen iets verder van huis. Al meer dan twaalf jaar komt hij bijna dagelijks op De Maashorst. Je zou denken dat dit op den duur wel een beetje gaat vervelen, toch? Wat maakt het nu zo boeiend om steeds maar weer naar hetzelfde stukje terug te gaan. Hans laat je zien wat zijn werkwijze is, maar neemt ons ook mee op een aantal avonturen over De Maashorst. Kortom het belooft een boeiende, leerzame, sfeervolle lezing te worden.

De lezing begint om 20.00 uur (zaal open 19.45 uur) in de Groenhoeve, Artillerieweg 3 in Uden en wordt georganiseerd door Vogelwacht Uden in samenwerking met IVN Uden. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt erg op prijs gesteld.

Fotograaf: Hans Koster