Wanneer: 365 dagen per jaar

Klopt een route niet, mist een bord of is er iets kapot?

Klopt er iets niet aan de bewegwijzering van een route? Ligt het paaltje om, ontbreekt er een routebordje of wijst deze de verkeerde kant op? Is de bewegwijzering bijna onleesbaar geworden of zit er een enorme kuil in de route?

Opmerkingen of suggesties over de bewegwijzering, de paden of een routefolder van de routes in De Maashorst worden zeer op prijs gesteld. Denk daarbij niet alleen aan de wandel- en fietsknooppuntenroutes, maar ook aan de ruiter- en menroute en MTB route. Jij kunt ons dus helpen om prettig en veilig recreëren te verbeteren.

Om een melding te doen, gebruik hiervoor het formulier van VisitBrabant op de website https://www.visitbrabant.com/nl/routes/meldpunt. De ingevulde gegevens worden enkel gebruikt om de melding goed af te kunnen handelen.

VisitBrabant zorgt met behulp van vrijwilligers ervoor dat de bewegwijzering op orde is. Zij controleren de routes, maken hiervan een melding en worden vervolgens door VisitBrabant ingeschakeld om de paaltjes te vervangen en de bewegwijzering vrij te houden van overhangend groen.

Samen maken we het Brabantse routenetwerk, ook in De Maashorst, nog beter.