Wanneer:

Wandeling bij Natuurcentrum op zoek naar diersporen

Natuurcentrum De Maashorst organiseert op zondag 18 maart een wandeling op zoek naar diersporen. Ook al zijn er geen beesten te zien, toch zijn er volop sporen te vinden die hun aanwezigheid verraden. Deskundige gidsen speuren mee en geven boeiende uitleg.

In het uitgestrekte natuurgebied De Maashorst leven diverse dieren. Dat ze er leven en hoe ze leven heeft alles te maken met de inrichting van het gebied. Het is interessant om eens te bekijken welke dieren er zoal leven, kijken of we ze kunnen zien of misschien kunnen we sporen vinden die hun aanwezigheid verraden?
Er is meer te zien dan je denkt! Bij deze wandeling gaan we op speurtocht naar dieren en hun sporen. Leuk als er sneeuw ligt of los zand, maar als je weet waar je op moet letten is er veel meer  te ontdekken. We nemen kaarten mee en loepjes zodat we alles eens goed kunnen bekijken.

Informatie en reserveren

De start van de wandeling is om 10.30 uur bij het natuurcentrum. De kosten bedragen €3,00 voor volwassenen en €2,00 voor kinderen. De tocht neemt ca. 1,5 uur in beslag. Informatie is te vinden op www.natuurcentrumdemaashorst.nl. Reserveren is verplicht en kan ook via deze website.

Erenakkerstraat 5
5388 SZ Nistelrode
T
el: 0412-611945