Geplaatst op: 28 maart 2017

1700 deelnemers aan Walking Event De Maashorst

Ruim 1700 wandelaars namen zondagochtend en –middag deel aan de derde editie van Walking Event De Maashorst. Dit evenement wordt georganiseerd door Maashorst Events in samenwerking met Wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk en met ondersteuning van de Maashorst Betrokken Ondernemers.

Met ruim 1700 deelnemers was dit een zeer geslaagd evenement. Al voor 7.00 uur stonden de eerste wandellustigen bij Camping De Heische Tip in Zeeland klaar voor de start, die eigenlijk pas om 8.00 uur gepland stond.

Wandelaars waren erg te spreken over de prachtige routes door de natuur van De Maashorst. Deelnemers konden kiezen uit routes van 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer. Door de vele wandelaars was het bij de start/finish en de rustposten soms wat druk, maar iedereen was tevreden.

Het was fantastisch weer en een enthousiaste club vrijwilligers hielp mee om deze dag goed te laten verlopen. Verschillende ondernemers in het gebied boden hun locatie aan als rustpunt. Het was druk en gezellig bij ’t Sfeerhuys, Blauwrijk, De Buitenhorst en Ja, Zo Begrazing ’t Nabbegat. De mensen die van ver kwamen waren blij verrast over het aanbod van de vele streekproducten. Bij de finish was er een gezellige afsluiting met muziek, zon en drankjes.

De organisatie is dan ook zeer tevreden en bedankt iedereen voor hun deelname.