Vakantiepark De Heische Tip

Hier proeft u het echte Brabantse leven. Midden in de prachtige natuur van natuurgebied de Maashorst vindt u alles wat u zoekt. Of u nu wilt genieten van rust en natuur, of u wilt samen met uw kinderen een bruisende vakantie, de Heische Tip biedt beide mogelijkheden!

Kamperen

Heerlijk tot rust komen in het voor- en najaar, of juist een heel actieve vakantie in het hoogseizoen met een recreatieprogramma waar de vonken vanaf spatten? Dat kan hier allebei!

Verhuur

Wel kamperen, maar geen eigen tent of caravan? Kijk hier voor onze chalets, maar ook voor onze Pods! The Pod, kamperen zonder tent. Hetzelfde gevoel maar dan net iets anders!

Jaarplaatsen

Mooie ruime plaatsen om vaak van te genieten. Op zoek naar een fijne plaats in een bosrijke omgeving? Of juist een mooi open veld waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten. U vindt het hier, op De Heische Tip.

Activiteiten

Op pad met een aparte fiets? Potje Midgetgolf? Partijtje voetbal? De Heische Tip biedt vele mogelijkheden.

Een boordevol progamma staat weer voor u klaar en we hebben weer hele nieuwe dingen voor jullie in petto! Check hier de dagen die je echt niet wilt missen.

Horeca

Zin in een hapje of een drankje? Strijk neer op ons prachtige terras of snoep samen met de kinderen van een heerlijk ijsje! Kijk hier voor al onze horecavoorzieningen.