Paviljoen De Kriekeput in Herperduin (Herpen, gemeente Oss) is één van de recreatieve poorten van De Maashorst. Een informatiewand en een digitale infozuil nemen u al bij aankomst mee De Maashorst in.

U vindt er tal van aantrekkelijke wandel- en fietsroutes en informatie over natuur en cultuur. De Kriekeput biedt u met zijn gastvrije eeterij bovendien de gelegenheid om te proeven van het ‘Brabantse Genieten’.

De Kriekeput heeft genoeg ruimte om te parkeren. Het paviljoen is niet alleen een recreatieve poort van De Maashorst, maar draagt ook het predicaat ‘Brabantse Natuurpoort’.

Natuurpoort bij de Kriekeput

Een grote sleutel bij de Kriekeput in Herperduin markeert dat het officieel een Brabantse Natuurpoort is geworden, samen met de functie van recreatieve entree voor De Maashorst. De Kriekeput maakt daarmee onderdeel uit van een Brabant breed netwerk. Op dit moment zijn er 10 Brabantse Natuurpoorten geopend en het netwerk groeit verder naar 30 locaties in 2015. Een Brabantse Natuurpoort is een herkenbaar knooppunt in de natuur waar de bezoeker gegarandeerd ruime parkeergelegenheid, een horecavoorziening, diverse fiets- en wandelroutes en informatie over natuur, cultuurhistorie en routes aantreft. Zie ook www.natuurpoorten.nl.