Al zeventig jaar ligt in een mooie bosrijke omgeving aan de rand van het Noord-Brabantse Berghem openluchttheater Hoessenbosch. Jarenlang waren er vooral toneelvoorstellingen te zien, maar inmiddels kunnen bezoekers er ook voor cabaret, muziek, film, outdoor en evenementen terecht.

Het openluchttheater biedt ruimte aan zo’n vijfhonderd bezoekers. Naast het theater met tribune, toneel, licht- en geluidfaciliteiten en een regieruimte, zijn er op het terrein nog veel meer mogelijkheden: de verschillende paden, bossen en heuvels kunnen uitstekend gebruikt worden voor bijvoorbeeld theaterwandelingen of evenementen.
Multifunctioneel gebouw

De provincie Noord-Brabant heeft aan openluchttheater Hoessenbosch een subsidie toegekend vanuit de verordening Inrichting Landelijk Gebied en het Plattelands-ontwikkelings-programma. Mede door deze subsidie vanuit een EU-bijdrage, van de provincie en vanuit de gemeente Oss zijn wij op dit moment druk bezig een nieuw gebouw te realiseren, welke voor allerlei doeleinden geschikt wordt gemaakt.

kijk voor meer informatie op www.hoessenbosch.nl.