Geplaatst op: 16 juni 2017

Walking or cycling dinner, Landerij VanTosse

U krijgt de kans om deel te nemen aan een walking or cycling dinner. En wel: tijdens de week van de natuur op zaterdag 17 juni van 11.00 tot 16.00 uur. Wandel of fiets langs de kraampjes, laat u informeren en proef van de heerlijke producten uit de streek!

De week van de natuur.
De week van de natuur is een initiatief van de gemeente Oss. Diverse organisaties waaronder Landschapsbeheer Oss werken hier aan mee.  De week van de natuur vindt plaats van zaterdag 10 juni tot en met zondag 18 juni. De week staat in het teken van natuur en biodiversiteit in Oss en omgeving. Landerij VanTosse als onderdeel van Landschapsbeheer Oss neemt hier ook aan deel. En wel op zaterdag 17 juni, tussen 11.00 en 16.00 uur. Met een ‘Walking of cycling dinner’.

Walking or cycling dinner
Landerij VanTosse wil op deze dag laten zien met welke activiteiten men bezig is. De heemtuin is open, er is deskundige uitleg over de tuin middels rondleidingen. Het hele natuurgebied De Stelt is het werkgebied van Landerij VanTosse. Binnen dit gebied kunnen bezoekers wandelen of fietsen langs de kraampjes en kennis maken met de heerlijke producten uit de streek. De wandel – fietsroute komt langs alle kraampjes. Bij de kraampjes kan van allerlei lekkers geproefd worden. Denk aan een bierproeverij van de bierbrouwers in het hopveld, honing en honingproducten van de imkers nabij de bijenstal, Cranberry-ijs van de ijszaak bij het Cranberry veld, fruitproducten langs de Fruitallee of in de boomgaardjes, speltpannenkoeken, paddenstoelensoep en een Ketelkookgerecht. Ook het herinneringsbos is open voor nadere uitleg. Kortom er is van alles te beleven.

Waar kunt u starten
Er zijn drie startpunten van waaruit u kunt vertrekken:

  • Nabij het herinneringsbos: grasparkeerplaats hoek Benedictuslaan-Koningsweg
  • Bij de Cereslaan / Mugheuvelstraat, parkeren op de parallelweg
  • Vanuit de heemtuin, te bereiken vanuit de Amelsestraat / Koningsweg

U krijgt op deze locaties een routekaart uitgereikt met tegoedbonnen voor gratis proeverijen.

Meer informatie
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: www.landerijvantosse.nl of www.landschapsbeheer-oss.nl of oss.nl/weekvandenatuur. Als u vragen heeft dan kunt u bellen met  Annie Martens op telefoonnummer: 06 – 54 27 34 01.

Graag tot 17 juni. Kom genieten en proef het landschap van Landerij VanTosse!

Download hier de routekaart met tegoedbonnen

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Praat mee.