De Groene Loper rolt uit! Fiets je mee?

De Groene Loper rolt uit! Fiets je mee?

Op zondag 9 juli a.s. rollen tientallen Maashorstbewoners samen de groene loper voor je uit. Tussen 11 en 16 uur staan die dag op 31 plekken in De Maashorst de poorten van inspirerende Groene Loper initiatieven open voor geïnteresseerde bewoners en recreanten. In Uden, Zeeland, Schaijk, Megen, Berghem, Oss, Heesch en Nistelrode staan initiatiefnemers klaar om vol trots hun Groene Loper project te tonen. Pak de fiets en laat je verrassen door de onbekende pareltjes van De Maashorst!!

Wat is er te doen?

Op veel plekken is een zelfgemaakt hapje of drankje verkrijgbaar; daarnaast zijn er rondleidingen, workshops en kinderactiviteiten. In de meeste gevallen zijn de plekken op ieder moment tussen 11 en 16 uur te bezoeken; soms is een starttijd van een activiteit gegeven. Onderaan deze pagina vind je een link naar een overzicht van welke initiatieven meedoen en wat hier te beleven is.

Fietsroutes

Er zijn vijf plaatselijke fietsroutes gemaakt, die de Groene Loper initiatieven met elkaar verbinden. Deze routes maken deels gebruik van de historische dreven en driften van De Maashorst. De routes Oss/Berghem/Megen, Schaijk, Zeeland, Uden en Heesch/Nistelrode zijn hieronder te downloaden. Daarnaast liggen de routes op 9 juli bij alle deelnemende initiatieven klaar om mee te nemen, zodat je bij ieder willekeurig initiatief met je fietstocht kunt beginnen.

Win een Oer-overnachting!

Bij ieder initiatief kan een stempel worden gehaald. Stap op de fiets, verzamel 4 Groene Loper stempels en win een exclusieve Oer-overnachting bij charme-camping Hartje Groen (Schaijk) voor 4 personen!

Bekijk de deelnemende initiatieven en de routes

Deelnemende initiatieven en route Oss/Berghem/Megen

Deelnemende initiatieven en route Schaijk

Deelnemende initiatieven en route Zeeland

Deelnemende initiatieven en route Uden

Deelnemende initiatieven en route Heesch/Nistelrode

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone