De Groene Loper rolt uit! Fiets je mee?

De Groene Loper rolt uit! Fiets je mee?

Zondag 9 juli 2017 rolden tientallen Maashorstbewoners samen de Groene Loper voor je uit. Tussen 11 en 16 uur stonden die dag op 31 plekken in De Maashorst de poorten van inspirerende Groene Loper initiatieven open voor geïnteresseerde bewoners en recreanten. In Uden, Zeeland, Schaijk, Megen, Berghem, Oss, Heesch en Nistelrode stonden initiatiefnemers klaar om vol trots hun Groene Loper project te tonen. Op veel plekken was een zelfgemaakt hapje of drankje verkrijgbaar of waren er rondleidingen, workshops en kinderactiviteiten.

Er zijn vijf speciale Groene Loper fietsroutes gemaakt die de initiatieven met elkaar verbinden. Op 9 juli lagen bij alle initiatieven routeboekjes klaar om mee op pad te gaan. Het volledige routeboekje kun je hier downloaden. De uitgebreidere, uitgeschreven routebeschrijving kun je hier ook downloaden. Onderaan deze pagina lees je meer over de initiatieven.

Hoewel de speciale activiteiten niet dagelijks aangeboden worden, zijn de speciale Groene Loper fietsroutes natuurlijk nog steeds leuk om te fietsen! Dus pak de fiets en laat je verrassen door de onbekende pareltjes van De Maashorst!!

Win een Oer-overnachting!

Bij ieder initiatief kon op 9 juli een stempel worden gehaald. Met minimaal vier stempels maakte je kans op een exclusieve Oer-overnachting bij charme-camping Hartje Groen (Schaijk) voor 4 personen! Benieuwd naar wat je precies kon winnen? Lees hier meer.

Bekijk de deelnemende initiatieven en de routes

Download hier het volledige routeboekje. De uitgebreide beschrijving van de initiatieven per route zijn hieronder te vinden.

Deelnemende initiatieven en route Oss/Berghem/Megen

Deelnemende initiatieven en route Schaijk

Deelnemende initiatieven en route Zeeland

Deelnemende initiatieven en route Uden

Deelnemende initiatieven en route Heesch/Nistelrode

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone